UK Denmark Finland Norway Sweden English

Vitamin Pharmacy Scandinavia (Bedrifts/Organisasjonsnummer: 556487-6836)

Om Oss og Solgars Produkter

Vitamin Pharmacy Scandinavia er en autorisert forhandler for Stacktheme Limited. Selv om vi alltid arbeide for å levere kun kosttilskuddvarer av høyeste kvalitet Solgar ble det naturlige valget. Solgar nå eid av NBTY International er en av de eldste kosttilskudd produsenter i verden og nylig feiret 60 års jubileum. Ikke mange produsenter av kosttilskudd kan matche hva Solgar har å tilby deg som kunde. La oss fortelle deg hvorfor vi mener Solgar er den beste kosttilskudd produsent som er på markedet.

Solgars Vision: en sunnere verden.
Solgar drives av forsknings-basert naturfag på næringsstoffer og etterlevelse av de høyeste internasjonale standarder for produksjon av alle kosttilskudd. Grundig forskning, kompromissløs kvalitet, state-of-the-art produksjon og omfattende kontinuerlig produktutvikling er viktig for Solgar, som alltid søker å bruke den høyeste kvaliteten på råvarene som danner grunnlag av vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd som de produserer.

Solgar drives av en lidenskap for kvalitet.
Kvalitet er en integrert del av Solgars omfattende overvåkning og testing av systemet, som sannsynligvis er enestående i bransjen. Mer enn 400 kosttilskudd bjørner stolt Solgars GOLD LABEL ®. Solgar bruker årlig tonnevis av de fineste materiale fra de beste leverandørene. Når materiellet er mottatt umiddelbart tar Solgar prøvene. Disse prøvene deretter gjennomgå et presserende kvalitet, mens storparten av ingrediensene deretter plasseres i "karantene" i påvente av testen svar. Et bredt spekter av mikrobiologiske og kjemiske tester utføres deretter på hver gruppe med råmateriale for å bestemme renhet, styrke og identitet av hver ingrediens. Solgars dyktige ernæringsmessige forskere bruker den nyeste state-of-the-art teknologi kalt "High Performance Liquid Chromatography" og "Gas chromatography" testing. Bare materialer etter godkjent test viser at de oppfyller de fastsatte spesifikasjoner gitt fra lagringsmedier til produksjon. Dette fokus på kvalitet krever enorme investeringer i både tid og penger, men Solgar tror det er den eneste måten å garantere sikkerhet og kvalitet oppnådd, og at forbrukerne er fornøyd, fordi de vet nøyaktig hva de får. Alle Solgar gjøre - fra å velge de beste naturlige råvarer, til den siste state-of-the-art produksjon, til siste produktene som er på sokkelen - har til å møte sine såkalt Gold Standard of Excellence. Denne investeringen reflekterer Solga forpliktelse til å opprettholde sin posisjon som verdensledende innen produksjon av mat og kosttilskuddvarer. Solga Hvert merke har en fullstendig liste over ernæringsmessige informasjon, og hvert produkt er tydelig merket med best før dato. Dette betyr at hvert produkt er lik 100% av de som er oppgitt på etiketten.

Vitenskapen bak Solgars kosttilskudd
Solgar ved bruk av sofistikerte og grundig testing for å sikre kvaliteten på sine produkter.
Solga har en bransjeledende gruppe eksperter, som omfatter både medisinske leger, nutritionists, forskere og laboratorium teknikere. Hver og en spesialist i sin forskning og utvikling (FoU)-området. Disse profesjonelle, sammen andre partnere, validere nye analytiske metoder, skape test grupper, og utfører forskning på produktets stabilitet og sikkerhet. Disse ekspertene utføre sitt arbeid i moderne state-of-the-art facilities. Solgars lokale kvalitet vil gjøre alt for å sikre at hvert produkt oppfyller Solgars gold standard. Før hvert produkt er lansert, må de gjennom en lang prosess, og alle materialer må gå gjennom nøyaktig testing for å sikre at bare de beste materialer. Utgangen av tablett eller kapsel i en flaske Solga er like viktig som den første. Hver pre-produksjon satsvise er testet igjen før de blir lansert for den endelige kontrollere renhet, styrke og innhold. Hvis nødvendig, utleie også Solgar annen godkjent uavhengige tester myndigheter å gjennomføre mer omfattende ekstern testing.

Solgars Historia
Fra ydmyke start på østsiden av Manhattan, New York Solgar har vokst til et av bransjens eldste og mest respekterte produsenter av kosttilskudd og skreddersydde kosttilskudd. I dag Solgars produktene selges over hele verden. Solgars bredt spekter av produkter og deres satsing på forskning på ernæringsmessig stoffer - er kanskje en del av grunnen til at de blir kjent som eksperter på ernæring.

Solgars produkter produksjon
Solgars produksjon anlegget er moderne både i design og funksjon. Den farmasøytiske produksjonsprosess oppfyller de høyeste krav i form av prosedyrer, miljöahänsyn og kvalitet. Solgars anlegget er utstyrt med state-of-the-art luft-og vannrensing systemer - for å sikre at kvaliteten på Solgars produkter er ikke svekket i løpet av produksjonsprosessen. Solga oppfyller alle de strenge kravene som styrer matmarkedet og kalte Good Manufacturing Practices (GMP). Solgars produkter produseres kun i små grupper for å sikre friskhet og renhet på det endelige produktet. Detaljerte rapporter og minutter av såkalte dual signatur (sign-off) er nødvendig for hvert trinn i produksjonsprosessen, og sikre full regnskap. Solgar har også forpliktet seg til å beskytte miljøet. De bruker renset vann og miljøvennlig "grønn" rengjøring praksis i håndtering av utstyr mellom grupper produsert. Solgars anlegget er også utstyrt med støyreduksjon system og et filtreringssystem å minimere miljøbelastningen på miljøet.

Solgars Miljøansvar
Solgars kvalitet satsingen fortsetter gjennom hans arbeid med å selv ta vare på miljøet. Bekymring for miljøet var en av Solgars grunnleggende filosofi og er fortsatt det mest grunnleggende prinsipp som leder selskapet i alt de gjør.

Ingrediensene i Solgars produkter
Alle ingrediensene som brukes av Solgar er naturlige og testet for sin kvalitet og renhet, og at de ikke har negative konsekvenser for miljøet som de vokser eller härstanmar fra. For eksempel, testet ikke bare Solgars urter for sin kvalitet, men også sørger for at den opprinnelige arter av planter kan fortsette å utvikle seg i sitt naturlige habitat.
  
Avfall og forurensning reduksjon
Solgar alle produktene er laget med 100% renset vann for å fjerne urenheter og gjøre store anstrengelser for å sikre at ingen produksjon rester plassert i lokal vannforsyning.

Solgars emballasje
Hele Solgars utvalg har mottatt flere miljømessige gevinster fordi de er pakket i garanteres 100% resirkulerbart glass flasker som også ikke-porøs og odorless. Visste du at den tomme beholderen på toppen av flasken er laget av resirkulert papirmasse? Og emballasje som brukes for levering resirkulert tid f.eks: egg kartonger, aviser osv. lokalt hentet.

The Carbon Neutral Initiative
Noen selskaper finner det tøft med nye miljøkrav initiativer og miljøtiltak. Solgar er svært involvert i flere miljøprosjekter gjennom Carbon Neutral initiativ. I samarbeid med Carbon Neutral selskap Solgar sender forsyninger til de uavhengige kosttilskudd butikker og alle deres service biler er Carbon Neutral. Dette betyr Solgar utslipp (beregnet med ECCM - Edinburgh for Carbon Management) er blitt "nøytralisert" ved å være med og replanting av flere nye native innfødt skog rundt om i Storbritannian. Så langt Solgar plantet over 7500 trær rundt hele landet.

Solgars Environmental Group - Environmental
Solgars UK kontor har sin egen miljø-gruppe som møtes jevnlig, og deres entusiasme har ført til å utvikle et papir resirkulering maskiner for noen avkastning av papir / plast. Alle Solgars markedsføringsmateriell er også produsert på miljøvennlig resirkulert papir, så Solgar virkelig kan si at alt fra produksjon til distribusjon og viser enestående omsorg for miljøet.